Fonecta tarjoaa mahdollisuuden perua 2010 puhelinluettelon jakelun omaan osoitteeseesi. Täytä lomake täällä. Tämä on oikeasti hienoa Fonecta!

Seuraava looginen askel: tehkää lomake, jonka täyttämällä voi tilata puhelinluettelot itselleen. Muille ei tarvitse jakaa turhaan. Tai järjestäkää luetteloiden jakaminen kaupoista (eikö näin ollut joskus?) Käyttäkää jäljelle jääneet rahat internetpalvelujen kehittämiseen.

Fonectalla (ja Enirolla) on ihan asiallisia nettipalveluja, mitä kautta esimerkiksi yritysten yhteystiedot löytyvät riittävän helposti. Miksi luetteloita pitää spämmätä kaikille?

Viime keväänä Eniron jakaja veti pohjat. Ovessani oli "ei puhelinluetteloita"-lappu. Luetteloita ei onneksi tullut, mutta jakaja repi lapun pois ovesta. Kysyttäessä jakaja kertoi, että Eniron mielestä laput ovat voimassa vain vuoden! Ehkä siis haluaisin seuraavana vuonna puhelinluettelot, mutta unohtaisin ottaa kieltolapun pois ovesta? Eniro tosin kiisti jakajan näkemyksen myöhemmin.

Jotenkin tuntuu kummalliselta, että ihmisille pitää väkisin jakaa kahdet puhelinluettelot, kun esimerkiksi internet ja ATK on keksitty...</rant>

Kategoriat: elämä markkinointi