Ipod touch on jossain vaiheessa ruvennut soittamaan useampia podcast-jaksoja automaattisesti peräkkäin, mikä on kiva idea. Ennen yhden jakson loputtua piti käsin valita seuraava jakso soitettavaksi.

Valitettavasti podcastit soitetaan käänteisessä aikajärjestyksessä, eli uusin ensin. Tämä on ihan älytöntä. Podcasteja on kiva kerätä soittimeen ja kuunnella silloin kun on aikaa. Haluan kuunnella podcastit nimenomaan ilmestymisjärjestyksessä, eli joudun edelleenkin käsin valitsemaan seuraavan jakson. Soitin tekee tästä jopa hankalampaa aloittamalla toistamaan vanhempaa jaksoa edellisen päätyttyä.

Yksi ratkaisu on luoda älykäs soittolista, johon listaa podcastit joiden soittokerrat on 0, ja järjestää lista julkaisupäivän perusteella. Pikkaisen turhauttavaa, kun tarvittava ominaisuus on melkein onnistuttu lisäämään.

P.S. Applelle ei ilmeisesti voi jättää bugiraportteja jos ei ole rekisteröitynyt Apple Developeriksi? :)

P.P.S. Miksei podcasteja voida jakaa chaptereihin, joita voisi helposti ohittaa? Tylsän haastattelun / aiheen ohittaminen kelaamalla on mahdotonta, mutta podcastien tekijät voisivat helposti merkata aiheiden vaihtumiset ohjelmaansa.

Kategoria: ipod